smart phone649 357 623 | smart phone654 603 163   facebook twitter rss
Elementos filtrados por fecha: Lunes, 16 Septiembre 2019

“Setembre i març són com germans: u diu adéu a l'estiu i l’altre a l'hivern”

Quan el sol es posa abans i les nits s'allarguen, quan la frescor convida a tancar finestres, s'obrin les portes que estimulen l'inici del nou any escolar. Un curs més ens preparem per a posar en marxa tot el nostre saber fer al servici de l'educació. Com sempre, tenim a la vostra disposició un extens catàleg de propostes noves que complementen la tasca quotidiana dels col·legis i instituts. Des d'eixides escolars fins a activitats especials que garantixen l'aprenentatge, la participació activa i el goig del nostre ric patrimoni.

El curs 2019-2020 ens espera amb dues grans propostes: Per la meua mà plantat tinc un hort i València, museu urbà. A més, posem en marxa ǍGORA K, l'espai de trobada per a professionals de l'educació i la divulgació del patrimoni.

Per a més informació i contractació d'activitats telefona al 695500290 / 685530840, o escriu al correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Descarrega açí els catàlegs

Publicado en Blog